Hygiejne​

Hos Tandlæge Jørgen Bruun garanterer vi professionel behandling baseret på mange års erfaring og interesse for tandlægefaget. At holde en optimal hygiejne er vigtigt på en tandlægeklinik. Er hygiejnen ikke i orden, kan det gå ud over patienters helbred. Der er derfor flere rigtig gode grunde til, at vi prioriterer hygiejne særligt højt. 

Sterilisation af udstyr

Vi går vi meget op i hygiejne, og det er derfor vigtigt for os, at vores udstyr er sterilt. For at opnå den bedst mulige hygiejne, kontrollerer vi regelmæssigt vores udstyr til sterilisation af instrumenter i samarbejde med Statens Serums institut. Vi bruger også så vidt muligt engangsartikler, for at holde undgå spredning af bakterier.

​​

Professionel behandling

Vi behandler alle patienter efter samme høje standard, og steriliserer og desinficerer alle instrumenter og overflader efter ethvert patientbesøg. Vi har installeret specielle ”opvaskemaskiner” til rengøring af tandinstrumenter, hvor vi til sidst steriliserer instrumenterne i en autoklave.

Som patient hos Bruun er du garanteret den bedste hygiejne.

​Ny patient eller har spørgsmål?

Ring på telefon 38 10 39 40 eller udfyld vores kontaktformular her​​.

​Bestil tid & åbningstider

Se åbningstider samt hvordan du bestiller tid hos din lokale tandklinik​.

Fandt du hvad du søgte?

Ellers kan du prøve at søge på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med præcis det du ønsker. Ring på telefon 38 10 39 40