Bidskinnebehandling​

Er du generet af dit bid, kan en bidskinnebehandling være den rette løsning for dig. Bidfunktionsproblemer (også kaldet TMD) kan skyldes flere ting, såsom tænderskæren, tandpres eller skævt tandbid, hvor tænderne ikke bider rigtig sammen.

To forskellige bidskinner

Tandlæge Jørgen Bruun kan ved en forundersøgelse finde ud af, hvilken form for bidskinne der passer lige præcis til dig. Vi har to former for skinner:

  • Traditionel bidskinne i klar acryl
  • Acrylskinne (NTI-skinne)

​Traditionel bidskinne i klar acryl

Denne skinne dækker samtlige tænders tyggeflade i enten over- eller undermund, således at tænderne bliver rigtigt belastet. Dette vil forindre at tænderne slides unødigt. Endvidere kan muskler og led slappe af.

​​Acrylskinne (NTI-skinne)

Vi fremstiller også en mindre skinne kun beregnet til fortænder. Acrylskinnen fremstilles direkte i munden, og placeres så den kun dækker fortænderne i overmunden. Fortænderne i undermunden bider op mod skinnen, og vil hjælpe musklerne med at slappe af.​

​Ny patient eller har spørgsmål?

Ring på telefon 38 10 39 40 eller udfyld vores kontaktformular her​​.

​Bestil tid & åbningstider

Se åbningstider samt hvordan du bestiller tid hos din lokale tandklinik​.

Fandt du hvad du søgte?

Ellers kan du prøve at søge på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med præcis det du ønsker. Ring på telefon 38 10 39 40