Rodbehandling​

En tandnerve kan dø som følge af enten caries (hul) i tanden, et kraftigt stød eller hvis tanden får en revne – ofte i forbindelse med en gammel sølvplombe.

Det er vigtigt at få en tandbehandling

Når tandnerven er død, er det meget vigtigt, at få foretaget en rodbehandling, da den ellers bliver betændt og kan resultere i en tandbyld.

Ved rodbehandlingen bliver tandrodens kanaler først renset og desinficeret, og dernæst forebygges betændelsen ved en fyldning af de enkelte kanaler.

Grundig behandling

Tandlæge Jørgen Bruun behandler altid tandrødder med sterile instrumenter og steril tildækning af tanden. Vi yder en grundig og ordentlig behandling, der sikrer vi dig bedst muligt mod betændelse.

En rodbehandling tager tid, da det oftest er nødvendigt at behandle en tandrod af flere omgange. For at sikre din tands funktion og styrke er det ofte nødvendigt, at efterbehandle tanden med en tandkrone.​

​Ny patient eller har spørgsmål?

Ring på telefon 38 10 39 40 eller udfyld vores kontaktformular her​​.

​Bestil tid & åbningstider

Se åbningstider samt hvordan du bestiller tid hos din lokale tandklinik​.

Fandt du hvad du søgte?

Ellers kan du prøve at søge på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med præcis det du ønsker. Ring på telefon 38 10 39 40