GENÅBNING DEN 20. APRIL 2020

Kære patienter

Tandklinikken genåbner mandag den 20. april.

Vi har været lukket siden 11. marts og har derefter kun behandlet akutte tilstande. Det har selvfølgelig givet nogle udfordringer og jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at påskønne og takke for det udtalte samfundssind, som alle har udvist. Alle har været forstående for de begrænsninger der er og været parate til at afgive og ændre deres aftalte tid, hvis en anden patient viste sig mere akut. Tak for det.

Klinikkens personale samles mandag d. 20. april for i detaljer at planlægge den kommende tid, men vær trygge ved, at I vil blive mødt med den krævede hygiejne, som altid, idet vi følger de ”nationale infektionshygiejniske retningslinjer”.

·​I venteværelset skal I benytte sprit-pumpen ved ankomsten.

·​Der vil være færre stole i venteværelset.

·​Der vil ikke være blade og aviser i venteværelset

* Som noget nyt vil vi benytte telefonkonsultationer efter anvisning fra Sundhedsstyrelsen.

Personalet vil bære mundbind / maske samt visir under behandlingerne.

Der vil være 15 minutter mellem hver patient behandling for at sikre tilstrækkelig udluftning, som påbudt af Sundhedsstyrelsen.

Ikke alle behandlinger må udføres endnu, bl.a. må vi ikke rense tænder med anvendelse af ultralyd pga den sky af vand og luft (aerosol) der dannes. Det samme gælder for brugen af boremaskiner, der skal begrænses.

I tilfælde af feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed må du ikke møde op på klinikken. Lad os tale sammen i telefonen og finde en bedste løsning i tilfælde af behov for akut tandbehandling.

De patienter, der var i gang med en behandling, da vi måtte lukke klinikken, vil vi ringe op hurtigst muligt med tilbud om en behandlingstid, og vi vil gennemgå med hver enkelt af jer, om I ønsker behandling nu eller ønsker at vente. Vi har en liste med navnene på alle de patienter, vi ringede til for at aflyse.

Alle er naturligvis velkomne til at ringe, men jeg gør opmærksom på, at der naturligvis kan være ventetid.

Det jeg kan love er, at vi gør det bedste, vi kan i situationen. Men hav venligst forståelse for, at der fortsat vil være nogle begrænsninger i, hvad der må laves og i hvilken rækkefølge behandlingerne kan udføres.

I år holder klinikken kun lukket i uge 29.

Vi glæder os til igen at behandle jeres tænder.

Med venlig hilsen

Jørgen Bruun   

Tandblegning​

​Te, kaffe og rygning er blandt de største årsager til misfarvede tænder. Har du mørke eller misfarvede tænder og trænger dit smil til at genvinde sit hvide ydre, kan vi hos Tandlæge Jørgen Bruun tilbyde en tandblegning.

Ønsker du en tandblegning, og har du plastfyldninger i dine fortænder, må du påregne en udskiftning af fyldningerne.

Effekten holder I flere år

Når du får foretaget en tandblegning, er det en god idé ikke at indtage stærkt farvende ting, såsom kaffe, te, rødvin med mere det første døgn, da tænderne er mere modtagelige for misfarvninger.

Holdbarheden af blegningen kommer naturligvis helt an på, hvad du efterfølgende spiser og drikker. En tandblegning kan ikke blokere misfarvningen. Det kan derfor være nødvendigt at gentage blegningen efter behov, men sørger du for daglig og fornuftig rengøring af dine tænder, vil blegningens effekt vise sig i flere år.

Hurtig og effektiv behandling

Vi benytter beyond tandblegning som er en gennemtestet og sikker metode til at gøre tænder hvidere. Det tager kun 30-40 minutter, og du vil efter behandlingen opnå 5-16 gradere hvidere tænder, og resultatet er op til 30 % bedre, end hvad du kan opnå ved andre former for behandling.

Yderligere information

Ønsker du at vide mere om beyondbehandlingen kan du læse mere på www.hvidebisser.dk

​Ny patient eller har spørgsmål?

Ring på telefon 38 10 39 40 eller udfyld vores kontaktformular her​​.

​Bestil tid & åbningstider

Se åbningstider samt hvordan du bestiller tid hos din lokale tandklinik​.

Fandt du hvad du søgte?

Ellers kan du prøve at søge på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med præcis det du ønsker. Ring på telefon 38 10 39 40