Tandklinik i Nordvest

Det er vigtigt at have stærke og sunde tænder hele livet, og hos Tandlæge Jørgen Bruun i København NV har vi mangeårig erfaring med netop dette.


Så søger du en tandlæge i København NV, der kan være med til at passe godt på dit smil og samtidig lægger vægt på at give patienterne tryghed, er vi den ideelle tandklinik for dig.

Tandlæge med god beliggenhed

Med adresse på Frederikssundsvej er det let at komme frem til vores tandlægeklinik, hvor flere buslinjer stopper næsten lige ved døren. Det gælder eksempelvis både 5A og 350S. Herudover ligger Nørrebro Station også tæt på, så der er mulighed for at benytte S-toget til og fra tandlægen.

Åbningstider og studierabat

Det kan være svært for en del mennesker at komme til tandlæge i dagtimerne, og derfor har vi hver torsdag åbent til kl. 18 for at imødekomme dette behov. Samtidig ved vi, at det kan være svært at få pengene til at række som studerende, hvorfor vi giver 20 procent studierabat.

​Ring til vores tandlægeklinik i København NV for at booke en tid på tlf. 

38 10 39 40. Det er også muligt at få akuttider, såfremt du har brug for det.​

​Ny patient eller har spørgsmål?

Ring på telefon 38 10 39 40 eller udfyld vores kontaktformular her​​.

​Bestil tid & åbningstider

Se åbningstider samt hvordan du bestiller tid hos din lokale tandklinik​.

Fandt du hvad du søgte?

Ellers kan du prøve at søge på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med præcis det du ønsker. Ring på telefon 38 10 39 40