nørrebro Tandlæge

Søger du en tandlæge på Nørrebro, hvor der lægges vægt på grundig dialog med og tryghed for dig som patient, så vælg Tandlæge Jørgen Bruun.

Hos os er det altid dig som patient og dit specifikke behov, der er i fokus. Vi ønsker, at folk skal komme til tandlæge med ro i maven i vished om, at de er i trygge og kompetente hænder.


Studierabat hos tandlægen

Når man som studerende skal bruge sin SU med omtanke, er der mange, der vælger at spare tandlægen væk på budgettet. Det kan resultere i tandproblemer, der i det lange løb bliver dyrere at få udbedret.


Det er vigtigt at få foretaget tandeftersyn med jævne mellemrum, så eventuelle problemer kan tages i opløbet, og derfor giver vi alle studerende 20 procent rabat.


Her finder du os

Tandlægen har til huse på Frederikssundsvej på Nørrebro med busstoppested næsten lige uden for døren. Her stopper bus 5A samt 350S. Herudover ligger Nørrebro Station også tæt på, så du kan komme til med S-tog.

Du er velkommen til at lægge vejen forbi vores tandlægeklinik for at bestille en tid. Du kan også ringe på tlf. 38 10 39 40.

​Vi har åbent til kl. 18 alle torsdage, og der er mulighed for at få en tid hurtigt, hvis du har behov for dette.​

​Ny patient eller har spørgsmål?

Ring på telefon 38 10 39 40 eller udfyld vores kontaktformular her​​.

​Bestil tid & åbningstider

Se åbningstider samt hvordan du bestiller tid hos din lokale tandklinik​.

Fandt du hvad du søgte?

Ellers kan du prøve at søge på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med præcis det du ønsker. Ring på telefon 38 10 39 40