Bedøvelse​

Hos Tandlæge Jørgen Bruun går vi meget op i, at give vores patentier en god oplevelse. Visse behandlinger kan være lidt ubehagelige, men vores bedøvelser er så avancerede, at vi kan garantere, at din tandbehandling vil være smertefri.

Flere former for bedøvelse

Vi tilbyder tre forskellige former for bedøvelse:

  • Traditionel bedøvelse – vi bedøver tanden og/eller området i munden, vi skal behandle.
  • Computerstyret bedøvelse – bedøvelse der sikrer dig imod at andre områder som tungen, bliver bedøvet samtidigt med den dårlige tand.
  • Oraquix gel – har du nåleskræk, er denne bedøvelse yderst effektiv. Bedøvelsen bruger vi ved tandrensning og tandrodsrensninger. Den er lidt dyrere end andre former for bedøvelse.

Et spørgsmål om tillid

Tandlæge Jørgen Bruun respekterer dine ønsker og behov, når du skal vælge en tandbehandling. Det er vigtigt, at du har tillid til os, og derfor kan vi – på grund af vores brede udvalg af bedøvelsesmidler – skræddersy behandlingen til dig, og samtidigt garanterer dig en smertefri behandling.

Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål omkring bedøvelse ved behandlinger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 10 39 40 og lave en aftale.​

​Ny patient eller har spørgsmål?

Ring på telefon 38 10 39 40 eller udfyld vores kontaktformular her​​.

​Bestil tid & åbningstider

Se åbningstider samt hvordan du bestiller tid hos din lokale tandklinik​.

Fandt du hvad du søgte?

Ellers kan du prøve at søge på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med præcis det du ønsker. Ring på telefon 38 10 39 40