GENÅBNING DEN 20. APRIL 2020

Kære patienter

Tandklinikken genåbner mandag den 20. april.

Vi har været lukket siden 11. marts og har derefter kun behandlet akutte tilstande. Det har selvfølgelig givet nogle udfordringer og jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at påskønne og takke for det udtalte samfundssind, som alle har udvist. Alle har været forstående for de begrænsninger der er og været parate til at afgive og ændre deres aftalte tid, hvis en anden patient viste sig mere akut. Tak for det.

Klinikkens personale samles mandag d. 20. april for i detaljer at planlægge den kommende tid, men vær trygge ved, at I vil blive mødt med den krævede hygiejne, som altid, idet vi følger de ”nationale infektionshygiejniske retningslinjer”.

·​I venteværelset skal I benytte sprit-pumpen ved ankomsten.

·​Der vil være færre stole i venteværelset.

·​Der vil ikke være blade og aviser i venteværelset

* Som noget nyt vil vi benytte telefonkonsultationer efter anvisning fra Sundhedsstyrelsen.

Personalet vil bære mundbind / maske samt visir under behandlingerne.

Der vil være 15 minutter mellem hver patient behandling for at sikre tilstrækkelig udluftning, som påbudt af Sundhedsstyrelsen.

Ikke alle behandlinger må udføres endnu, bl.a. må vi ikke rense tænder med anvendelse af ultralyd pga den sky af vand og luft (aerosol) der dannes. Det samme gælder for brugen af boremaskiner, der skal begrænses.

I tilfælde af feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed må du ikke møde op på klinikken. Lad os tale sammen i telefonen og finde en bedste løsning i tilfælde af behov for akut tandbehandling.

De patienter, der var i gang med en behandling, da vi måtte lukke klinikken, vil vi ringe op hurtigst muligt med tilbud om en behandlingstid, og vi vil gennemgå med hver enkelt af jer, om I ønsker behandling nu eller ønsker at vente. Vi har en liste med navnene på alle de patienter, vi ringede til for at aflyse.

Alle er naturligvis velkomne til at ringe, men jeg gør opmærksom på, at der naturligvis kan være ventetid.

Det jeg kan love er, at vi gør det bedste, vi kan i situationen. Men hav venligst forståelse for, at der fortsat vil være nogle begrænsninger i, hvad der må laves og i hvilken rækkefølge behandlingerne kan udføres.

I år holder klinikken kun lukket i uge 29.

Vi glæder os til igen at behandle jeres tænder.

Med venlig hilsen

Jørgen Bruun   

Plastrestaureringer​

Skal du have behandlet et almindeligt hul bruger vi altid plast. Har du knækket et stykke af en tand, kan vi genskabe den del, du har mistet. Det er vigtigt for os, at give dig det du ønsker. Hvorfor vi gør os umage, når vi skal genskabe tanden.

En velfungerende tand

Vi primer (forbehandler) tanden og limer plasten til den sunde tand. Vi tager os tid til at genopbygge tanden, så den fungerer normalt igen og ligner sig selv. Vores mål er at bevare den sunde del af den eksisterende tand og så meget af det sunde tandvæv.

Vi bruger kun de bedste materialer og tekniker.

Hold tanden ren

Når du har fået restaureret en tand, er det yderst vigtigt, at du holder tanden ren ved daglig tandbørstning, gerne suppleret af tandtråd. Bakterierne i din mund laver hurtigere et hul i en tand med plast end i en tand uden. Derfor er det vigtigt at fjerne bakterierne hver dag.

Det anbefales, at du bruger fluortandpasta, samt undlader at skylle munden efter tandbørstning, da flouren har en gavnlig effekt på tanden.

Udskiftning af ældre fyldninger

Har du allerede en plastfyldning kan vi udskifte disse med flotte nye restaureringer i plast. Er der tale om en hel tand, kan vi enten lægge plast eller porcelæn på hele tanden, for at gøre resultatet perfekt.​

​Ny patient eller har spørgsmål?

Ring på telefon 38 10 39 40 eller udfyld vores kontaktformular her​​.

​Bestil tid & åbningstider

Se åbningstider samt hvordan du bestiller tid hos din lokale tandklinik​.

Fandt du hvad du søgte?

Ellers kan du prøve at søge på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med præcis det du ønsker. Ring på telefon 38 10 39 40