Støbte restaureringer I guld

I de fleste tilfælde anvendes tandkroner til at beskytte og forstærke svækkede og knækkede tænder. Der vil typisk være tale om tænder, som er udborede med store plomber, eller tænder som er blevet rodbehandlet. Du kan vælge at få behandlingen udført i guld, hvilket er et yderst slidstærkt materiale. Vi tilbyder enten:

  • Delkrone
  • Fuldkrone

Ved at få udført en tandkrone kan du igen tygge naturligt, uden at være bange for, at tanden bliver yderligere beskadiget.

Guld som den gode løsning

Vælger du en tandkrone af guld, sikres du på bedst mulig vis mod fremtidige komplikationer i form af at tanden knækker, rodbehandlinger og tandkødsbetændelse. Guldet har samme slidstyrke som tandemalje og har alle tænkelige fordele bortset fra, at den ikke er tandfarvet.​

Rengøring forlænger din behandling

Når du får udført en tandkrone, sørger vi for, at du modtager en grundig instruktion i, hvorledes den skal renholdes. ​Ved ordentlig pleje og rengøring kan en tandkrone holde i mange år. Det er vigtigt, at du rengøre den dagligt, og får den tilset ved dit almindelig eftersyn på klinikken.

​Ny patient eller har spørgsmål?

Ring på telefon 38 10 39 40 eller udfyld vores kontaktformular her​​.

​Bestil tid & åbningstider

Se åbningstider samt hvordan du bestiller tid hos din lokale tandklinik​.

Fandt du hvad du søgte?

Ellers kan du prøve at søge på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med præcis det du ønsker. Ring på telefon 38 10 39 40